Japán fogyasztó masszázs

Igazi masszázs-különlegesség az elgépiesedett alakformálás világában.

Nincs két egyforma emberi test. Épp ezért az automatizált alakformálás (fogyasztó gépekkel, zsírleszívással és egyéb drasztikus sebészeti beavatkozásokkal) sok esetben nem jelent megoldást, ha testünk működési elveit tiszteletben tartjuk, ha nem szeretnénk kockázatokat vállalni, vagy a beavatkozás utáni regenerálódásra időt áldozni. Ez a forradalmian új masszázstechnika szép és természetes végeredményt kínál.

A masszázs alapja Japánból ered. A XXI.század eleje óta előszeretettel alkalmazzák elsősorban Franciaországban, de a Világ számos más pontján is azokban a régiókban, ahol a testkezelések kultúráját átlagon felüli igényesség jellemzi. Célja a sziluett átformálása, dinamikusabbá tétele. Kiváló módszer a makacsabb zsírlerakódások és narancsbőr kezelésére, a bőrfelszín egyenletesebbé tételére. Rendkívül jól alkalmazható az idő múlásával fokozódó gravitációs hatások (megereszkedett, petyhüdt bőr) formálására, az izomtónusok javítására. Az esztétikai kezelés mellett mindenképp említést kell tennünk a testünket érő pozitív élettani hatásáról, mint pl. a méregtelenítés. A sejtek között felgyülemlett folyadék visszajut a keringésbe, segítjük kiürülését a szervezetből. Rendszeres alkalmazásával jelentősen csökkennek az ödémás panaszok, felgyorsítja a lerakódott salakanyagok távozását.

90 perc
Heti 1 alkalom ajánlott
12 500 Ft / alkalom

Bőrmegújulás, speciális helyi fogyasztó kezelések

Algaterápiával: Az Iroise-tenger a világ egyik legtisztább, környezeti szennyeződésektől mentes területe.
Növényvilágából származó különlegesen értékes hatóanyagok és vitaminok koktélja biztosít látványos eredményt a bőrön: oxigénnel látja el a sejteket, hatásosan távolítja el a lerakódott méreganyagokat. Kezelés menete: peeling, hatóanyagkoktél felvitele, masszázs, testtekercselés a kritikus területeken.

Köpölyözéssel: Intenzív narancsbőr kezelés a kritikus területeken zsírbontás és feszesítés céljára.
Kezelés menete: zsírbontó gél felvitele, átmelegítő masszázs, köpölyözés, testtekercselés a kritikus területeken

Kezelési idő 30-60 perc, heti 1-2 alkalom ajánlott. A kezelés árának meghatározása személyes konzultáció és állapotfelmérés alapján történik.

30-60 perc
Heti 1-2 alkalom ajánlott
A kezelés árának meghatározása személyes konzultáció és állapotfelmérés alapján történik.

Arcfiatalítás és arcizom torna köpöllyel

A kezelés célja az arckontúr vonalainak átdolgozása, a megereszkedett bőr feszesítése.
Javítja a sejtek oxigén ellátását, fokozza a nyirokkeringést, és az anyagcserét, méregteleníti a bőrt. Hatására az arc bőre szépen kisimul, életteli lesz.
További ismertető itt olvasható >>>

60 perc
Heti 1 alkalom ajánlott
11 000 Ft / alkalom

Bőrfiatalítás regenerálás dermapen készülékkel

Több kutatás is igazolta már, hogy a sejtek közötti teret kitöltő állomány kezelésével, kívülről való feltöltésével fiatalítható a bőrszövet. A sejtközi állomány váz szerepet lát el, apró kollagén rostokból épül fel, ebben helyezkednek el a sejtek. A bőr öregedésekor ez az állomány töredezetté válik, a sejtek elvesztik a vázzal való szoros kapcsolatukat, a töredezés miatt üregek keletkeznek, bőrünk felszínén megjelennek a ráncok. Speciális eszközzel (mikrotűs kezelőfejjel), töltőanyagok bevitelével kitölthetők ezek az üregek. A szemmel nem látható, de apró sérülések mentén a bőr azonnal elkezd dolgozni, hogy a sérülést helyreállítsa. Ezáltal nemcsak kívülről kerül a bőrbe hatóanyag, a szervezet saját működését is arra ösztönözzük, hogy kezdjen el több kollagént termelni. Újabb erek keletkeznek a bőrrétegben, amelyek táplálják a sejteket. A bőr öregedésének folyamata lelassítható, a kötőszövet vastagabb, rugalmasabb lesz. A kezelés fájdalommentes.
Fontos tudnivalók a kezelés után:
– arcunkon nem marad nyoma a beavatkozásnak,
– nem keletkeznek nyílt sebek, nem jelentkezik vérzés
– a kezelt területen minden alkalom után UV védelem szükséges, napozás, szolárium ellenjavallt

Egy kúra időtartama minimum 6, maximum 12 kezelés / heti 1 alkalom.

60 perc, teljes arc:
22 000 Ft / alkalom

40 perc/1 terület:
13 500 Ft
(1-1 mélyebb ránc vagy a száj vonalának feltöltése)